top of page

Hugo Nordgren

"Hej! Hugo heter jag 24 år gammal och bosatt i Stockholm och uppvuxen i Täby!
Jag skulle beskriva mig som en tekniknörd från grunden. Som liten älskade jag att sitta och läsa bilmanualer vid långa bilresor vilket fick mig att utbilda mig till Bilmekaniker. Ville dock byta inriktning i andra året till estet och media då jag även har stort intresse för Fotografering! Jag har alltid tyckt att radio vart intressant och önskat att få starta en egen radiostation någon gång. Men nu är jag här på All Radio! En dröm i uppfyllelse!"

untitled.jpg

Lo Lill

"Jag heter Lo och bor i Malmö. Jag sänder programmet Lilla Studion varje vecka med massor av härliga gäster. Mitt intresse för radio har funnits i mig enda sedan jag var 10 år. Jag har altid älskat att vara social, stå i centrum och vara kreativ. Alla dessa sidor känner jag att jag får ut i mitt media. 2018 startade jag All Radio Play med tanken att starta flera radiokanaler och även poddar.

Vi hörs i radion lördagar kl 10 och igen söndagar kl 17!"

IMG_8099.jpg

Agnes Sjöström

Varje helg finns Agnes med dig i Lyckomorgon, baserat på "Lyckopodden" - Podcasten för dig som vill unna dig själv ett lyckligt liv! Med hjälp av små, vardagliga och enkla tips och tricks är målet att hjälpa dig att bli medveten om hur du kan göra för att uppnå så mycket lycka i livet som möjligt. För att du förtjänar det :-)

PGH28395-4.JPG

Daniel Peterson

"Mitt namn är Daniel och jag är hela 19 år. Jag är uppväxt i Östergötland i en liten ort som heter Rejmyre. Jag har alltid lyssnat på alla olika radiokanaler och alltid tyckt detta har varit intressant inom radio. Sen med tiden så började jag imitera dagens eko och mina vänner tyckte att jag borde satsa på detta. Tiden går och jag känner bara att det här passar mig. Jag älskar att prata och vara tydlig med mina ord. Nu så får jag äran att programleda på All Radio som jag är så tacksam för."

Daniel Peterson.jpg
bottom of page