top of page

"Ljud för vardagen"

All Radio Play är en av Sveriges mest unika playtjänster för radio och poddar. Vi har det minsta men också det bästa utbudet av ljud för vardagen. Allt ifrån en härlig dag på jobbet med All Radio i lurarna till en avslappnande promenad med någon av våra poddar i lurarna. Allt för att din vardag ska gå ihop finns hos oss. En lugn stund för dig själv eller middag med vännerna. Vi har stationerna som passar alla målgrupper och sammanhang.  

IMG_2003.jpeg

Lo Lill

"Jag heter Lo och är grundaren och driver webbradion All Radio och plattformen All Radio Play. Från början var vi bara en radiokanal. Nu har jag valt att utöka utbudet med fem nya! Allt för hela familjen! Lugna stunder till en rockig resa i bilen. Jag har skapat stationerna för alla sammanhang.

Jag har alltid älskat att vara kreativ och att ha många bollar i luften. Teknik och radio har främst varit ett stort mål att jobba med i framtiden och just att kanske starta något eget. 2019 läste jag att man kunde starta en egen WebRadio. Så jag startade All Radio och älskade det. Jag fortsatte att utveckla webbradion till en hel plattform för artister, musiker, poddare och kreativa radiopersonligheter. Tills det nu idag blev All Radio Play."

En inbjudande plattform för hela familjen. En plattform där man ska kunna få uttrycka sig och känna hur man vill, där alla är välkomna att lyssna och delta på ett eller annat sätt.

Jag är 15 år och drömmer om framtiden varje dag. Hur myckket plattformen kommer att utvecklas eller hur stor den kommer bli, vet jag inte en. Men en sak är säker och det är att radio är livet och min framtid.

Jag brinner för att skapa material utifrån ett kreativt perspektiv och älskar att utveckla mina poddar, radiokanalerna och så självklart min plattform All Radio Play

MER OM OSS
Läs om oss i media!

15-åriga Lo driver en livlig radioplattform med kändisintervjuer, samtal och musik dygnet runt. Som transperson delar Lo med QX hur rösten, hennes största komplex, blir ett verktyg, och hur det var att byta namn och pronomen när hon gick i tvåan.
Ur QX (23-12-27) av Juli Adolphsson.

c02626aa-32d6-4d8d-81b6-c2558968b4cb.jpeg

15-åriga Lo Lill driver fem radiokanaler där hon sänder musik dygnet runt och intervjuar svenska kändisar. 
Allt detta gör hon från sitt sovrum i Västra hamnen i Malmö när hon är ledig från sin högstadieskola. Där andra föräldrar får lägga pengar på rid- eller hockeyutrustning får Lo Lills mamma betala Stim-avgifter. 
Ur Sydsvenskan (23-11-26) av Jonas Gillberg.

bottom of page